Bekijk het volledige Protocol in PDF.

Na talloze online Work Outs hebben we groen licht gekregen van de overheid en de gemeente nadat de maatregelen versoepeld zijn. We hebben er alles aan gedaan om onder de nieuwe omstandigheden een veilige sportomgeving te creëren.

Via deze e-mail willen we je graag op de hoogte brengen van het belangrijkste nieuws rondom het feit dat This is Fit de deuren weer heeft mogen openen en jullie heel erg welkom zijn om heerlijk in de buitenlucht te komen trainen! 

Aangepaste lessen en herstart Personal Training

De zon is heerlijk aanwezig en we hebben een prachtig veld waar we naast Personal Training ook de volgende lessen geven:

De WOD, WoW, de Full Body Work Out en de Core lessen

Iets anders dan je gewend bent

Als je ons komt bezoeken voor een les willen we je op het volgende attenderen. Logistiek gaat het er namelijk iets anders uitzien dan jullie gewend zijn omdat we samen met HSV Sport een Protocol hebben uitgeschreven om iedereen zo veilig mogelijk te laten sporten..

We hopen jullie de komende dagen/weken weer bij een van onze buiten lessen te mogen verwelkomen!

*I.v.m. de 1,5 Meter Afstand regel bestaan de lessen uit max 8 deelnemers.

We willen jullie vragen binnen te komen via de ingang tussen de tribunes (de poort die tussen de tribune van het hoofdveld doorloopt) Na binnenkomst door de poort kun je onder de tribune doorlopen en linksom het hoofdveld lopen.

⚠️ LET OP: deze poort dient ten aller tijden dicht gedaan te worden na binnenkomst en vertrek.

Voor de leden die op de fiets komen; graag de fiets bij THISISFIT voor de zaal in het fietsenrek plaatsen.