This is Fit

In mei 2015 zette This is Fit de eerste stappen met gratis trainingen vanaf het station in Hoorn. Nadat we merkten dat er veel animo was zijn we verhuisd naar een anti-kraak ruimte in het oude Philipsgebouw aan de Holenweg om in januari 2016 de stap te zetten naar de huidige locatie ‘Sportcomplex Risdam-Noord’.

Met een enorme sporthal, 4 sportvelden en een heerlijk park kunnen we bij This is Fit veelzijdige trainingen aanbieden. Of het nu om een Bootcamp, een 8 weeks Afvalprogramma of Personal Training; er is genoeg ruimte om iedere sporter de ruimte te geven die ze nodig hebben.

Met een team van toppers proberen we er iedere dag weer voor te zorgen dat iedereen die bij ons sport met een glimlach naar huis gaat. Want sporten moet bovenal leuk zijn. Verwacht bij ons geen opgefokte bodybuilders of fitgirls die meer op Instagram zitten dan dat ze aan het sporten zijn, maar gewoon gezellige en leuke mensen die lekker willen sporten.

– Team This is Fit

Onze trainers

JOREN HOLTHUIJSEN

Per 1 juli 2015 is het This Is Fit team versterkt met Joren Holthuijsen. Joren is een welbekend gezicht binnen sportend Hoorn, met 8 jaar werkervaring bij Sportcentrum de Vredehof is hij veruit de meest ervaren trainer binnen This Is Fit. Joren is verantwoordelijk voor het sportieve gedeelte, de trainers, voedingsadviezen, bedrijfstraining en Personal Training. Verwacht veel humor afgewisseld met een strenge aanpak als je bij Joren komt trainen! Je gaat gegarandeerd met een moe lichaam en grote glimlach naar huis na een training van deze topper! Als je vragen voor Joren hebt of heb je iets leuks te melden, kan je altijd even een mailtje sturen naar joren@thisisfit.nl!

FLORIS ZUURBIER

Floris is er al bij sinds de aller allereerste This is Fit training (toen we nog bij het station startten) en we zijn blij om aan te kondigen dat hij ons per februari 2016 ondersteund op het gebied van voeding. Floris zijn kracht ligt, mede dankzij meer dan 20 jaar ervaring als kok, met name op het gebied van duurzame, biologische (uit eigen moestuin!), gezonde gerechten. Floris sport zelf bijna iedere dag van de week (basketball, krachttraining, duurloop, bootcamp) en heeft er bijna een sport van gemaakt om hier zo effectief mogelijk bij te eten. Floris geeft onze volgers zo nu en dan tijd heerlijke, gezonde en betaalbare tips voor gerechten via deze Facebook, tevens gaat hij zich bezighouden met de voedingstips en leer voor de Afvalbootcamp, onze voedingsschema’s en het This is Fitplan.

OMAR KTHIRI

Dit is Omar Kthiri! 36 jaar en van oorsprong uit Tunesië. Als tweedegraads gewichthefcoach en fitnessinstructeur gaat Omar bij ons de gewichtheftrainingen geven. 🏋️‍♀️🏋️‍♂️ Daarnaast zal hij ons ondersteunen bij de CrossChallenge en de overige trainingen.

Door 12 jaar keihard te werken is het Omar gelukt om meervoudig kampioen van Tunesië en eenmaal kampioen gewichtheffen van Afrika te worden in zijn gewichtsklasse.🏆 Door zijn topsportcarrière en ervaringen weet hij als geen ander hoe iemand te stimuleren en te motiveren om een sterke basis te leggen voor goede prestaties. Zijn liefde en enthousiasme voor sport deelt hij maar al te graag met iedereen die daar baat bij heeft! 💪

SIL JONGEJANS

Fitness is voor mij mijn passie, werk & sport! Vanaf mijn 16e ben ik al bezig met lesgeven en sporten.

Dit heb ik geleerd op sporten en bewegen niveau 4 met als uitstroom Personal Training, waarvoor ik afgestudeerd ben in 2018.

Mijn achtergrond van sport is erg breed. Zo ben ik van surfen, skateboarden en snowboarden tot CrossFit, powerliften en bodybuilding altijd opzoek naar een nieuw uitdaging! Een trainer leert altijd door, dus ik ook!  Onlangs ben ik gestart met de Henselmans Personal Training cursus en ben ik op de hoogte van de nieuwst trainingsmethodes en onderzoeken. Dus als je op zoek bent naar iemand die je weet te motiveren en deze motivatie vast weet te houden kan ik jou zeker helpen!