Personal training

Dankzij Personal Training bij This is Fit ben ik de kg’s kwijt geraakt die ik kwijt moest raken om weer gezonder te gaan leven. Ik ben niet alleen geholpen met bewegen maar ook met mijn voeding en leefstijl. Het is niet altijd even makkelijk en een uitdaging is het zeker weten, maar ik ben heel  blij dat ik deze stap gezet heb. Als kers op de taart ben ik sporten nog leuk gaan vinden ook!

Personal Training bij This is Fit

Onze professionele Personal Trainer Joren Holthuijsen staat iedere dag klaar om samen met jou te werken aan je persoonlijke doel(en). Van hardloop – tot topsportschema; alles is mogelijk!

Samen met een Personal Trainer van This is Fit boek je sneller resultaat en blijf je gemotiveerd. Het is zelfs mogelijk om je Persoonlijke Training naar buiten te verplaatsen als je hier behoefte aan heb. Sport je liever samen? Dan is onze DUO of Small Group Training wat je zoekt!


Personal Training bij This is Fit =

  • De goedkoopste van de hele regio; v.a. 35 euro per uur
  • Verbeter jouw conditie, slank af, werk aan je rugklachten of word (weer) fit.
  • Trainen op momenten wanneer jou het best uitkomt.
  • Als je wilt verplaatsen we de training lekker naar buiten!

 

Naast dat onze Personal Trainer je motiveert en er voor gaat zorgen dat je juist wél een gestructureerd en gezond leefpatroon aanhoudt zorgt hij er ook voor dat je een manier vindt om sporten (nog) leuker te maken.

 

Kennismaken? Meld je aan voor de Gratis Introductie van 30 minuten!

 

Zo maak je kennis met de trainer en ontdek je of Personal Training bij This is Fit iets voor jou is.

Vul onderstaand formulier in. Joren neemt persoonlijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.